Kristen Stewart leopardimekossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva sai taannoin ensi-iltansa Suomessa. Elokuvan naistähti Kristen Stewart tähdittää pian myös Snow White -elokuvaa, joten Twilightin jälkeinen ura näyttää hyvältä. Näyttelijätär on myös ehtinyt poseerata mallikuvauksissa ja punaisella matolla.

Kristen Stewart on kuvattu viime päivinä Pariisissa muun muuassa hempeissä tunnelmissa poikaystävänsä Robert Pattinsonin kanssa. Nyt Twilight-kaunotar poseerasi paparazzeille Pariisin muotiviikoilla. Rokahtavan näköinen näyttelijätär oli upea ilmestys lyhyessä leopardimekossa ja korkokengissä. Katso kuvat tästä.

Snow White -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. heinäkuuta 2012. Rupert Sandersin ohjaamassa elokuvassa nähdään myös muita supertähtiä kuten Charlize Theron ja Chris Hemsworth. Kristen Stewart on kertonut tekevänsä elokuvassa paljon taistelukohtauksia, ja taannoin hän loukkaantuikin elokuvan kuvauksissa. Twilight-kaunotar ruhjoi kätensä elokuvan taistelukohtauksessa lyötyään vastanäyttelijäänsä Chris Hemsworthia.