Näyttelijätär paljasti nolon riippuvuutensa – kärsitkö sinä samasta ongelmasta?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulajan tuulenhalkaisijaa pidettiin aikoinaan esteenä menestykselle, mutta neitokainen osoitti menestyksellään arvostelijoiden olleen väärässä.

Lea Michele paljasti aiemmin tällä viikolla haastattelussa, että hänellä on 14 tatuointia vartalossaan. Nyt näyttelijätär kertoi yksityiskohtia arkielämästään. Hän muun muuassa kertoi tekevänsä päivittäin noin 17 tunnin työpäiviä. Sen takia neitokaiselle on kehittynyt riippuvuus, joka auttaa häntä rentoutumaan raskaiden työpäivien jälkeen.

– Olen koukussa realitysarjoihin. Ne vievät ajatukseni työasioista. Katson niitä yleensä kissani kanssa, Lea Michele kertoi Prestige Hong Kong -lehdelle.

Glee-kaunotar kertoi, että hän on myös hyvin spontaani ja energinen ihminen. Lean mukaan hänestä löytyy myös villi puoli, mutta sitä hän ei halua näyttää julkisuudessa. Näyttelijättären mielestä on kunnia, että hänet on nimetty yhdeksi viihdemaailman seksikkäimmäksi naiseksi Hot 100 -listalle.

Lea Michele ei ole puhunut julkisuudessa rakkauselämästään, mutta äskettäin hänen väitettiin seurustelevan vastanäyttelijänsä Cory Monteithin kanssa. Life & Style -lehden lähteiden mukaan pariskunta bongattiin ystävänpäivänä julkkisjuhlissa läheisissä tunnelmissa. Näyttelijätär kertoi taannoin, että hän joutui nuorempana koulukiusaajien uhriksi. Lean mukaan koulukiusaajat muun muuassa haukkuivat tämän ulkonäköä ja nimeä.