Teinitähti Miley Cyrus shoppaili ilman rintaliivejä – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on tullut tunnetuksi rohkeilla kuvillaan, joita hän on itsekin julkaissut verkossa jo vuosien ajan. Hannah Montana -sarjan lapsitähtenä miljoonien tyttöjen idoliksi noussut lahjakkuus on myöntänyt olevansa huono roolimalli.

Miley Cyrus osti taannoin itselleen Mercedez Benz SL550 -merkkisen ökyauton 127.000 dollarilla. Nyt teinitähti on jälleen bongattu autokaupoilla, sillä neitokaisen uutisoitiin harkitsevan vuoden 1969 Mustang Fastback -merkkisen auton ostamista.

Paparazzien kuvaamassa videossa nähdään, kuinka 19-vuotias teinitähti ihasteli arvokasta autoa Los Angelesissa. Videolta näkyy, että poppari oli liikenteessä ilman rintaliivejä. Autokaupoilla ollut Miley oli kuitenkin pukeutunut tiukkaan toppiin ja minishortseihin.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.