Pariskunta ei ehtinyt sairaalaan – nainen synnytti bensa-asemalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa tuli aiemmin tänä vuonna ilmi tapaus, jossa eräs kymmenenvuotias tyttö toimi äitinsä kätilönä. Pikkutyttö oli matkalla synnytyssairaalaan vanhempiensa kanssa, kun vauva halusikin ulos etuajassa. Neuvokas tyttö saattoi pikkusiskonsa maailmaan auton takapenkillä omilla käsillään.

Nyt eräs brittipariskunta on saanut lapsen bensa-asemalla. Peter ja Claire Diver olivat matkalla synnytyssairaalaan, kun he joutuivat pystähtymään huoltoasemalle. Heidän lapsensa oli nimittäin putkahtamassa maailmaan hetkenä minä hyvänsä. Paniikkiin mennyt isä oli jo valmistautunut siihen, että hän joutuu toimimaan vaimonsa kätilönä autossa.

Pariskunnan onneksi he näkivät kyseisen bensa-aseman tankkauspisteellä ambulanssin. Isä juoksi pyytämään apua ensihoitajilta, jotka saattoivatkin pariskunnan toisen tyttären maailmaan. Isän mukaan vauvan pää oli ulkona, kun hän näki ambulanssin tankkauspisteellä.

– Kerroin ensihoitajille, että vaimoni saa vauvan autossamme. He olivat yllättyneitä, mutta toimivat nopeasti. Tulen olemaan heille aina kiitollinen, Peter Diver kertoi The Daily Mail -lehdelle.