Rokkarin tytär ei näe omia varpaitaan – todisteeksi nettikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Bob Geldofin tytär Peaches Geldof tuli julkisuuteen realitysarjansa myötä vuonna 2005. Sittemmin kaunotar onkin viihtynyt seurapiireissä ja julkkisjuhlissa. Tähti toimi taannoin Ultimo-alusvaatemerkin mallina, mutta sai potkut alastonkuviensa päädyttyä julkisuuteen.

Myymälävarkauksista viime aikoina useasti kiinni jäänyt Peaches täyttää ensi viikolla 23 vuotta. Hän on parhaillaan raskaana ja laskettu aika on 23. huhtikuuta. Eilen hän julkaisi netissä kuvan, jolla todisti, ettei hän näe enää vatsansa takia omia varpaitaan.Kuva: Twitter

Taannoin Peaches Geldof kertoi joutuvansa elämään pierupilvessä, koska hänen lemmikkinsä nimittäin piereskelee jatkuvasti. Seurapiirijulkkiksen mukaan hänen Parper-koiranpentunsa täyttää suolistokaasuillaan Peachesin huoneen yhdeksi pierupilveksi.

Peaches on kihloissa rokkari Tom Cohenin kanssa. Hänen äitinsä on edesmennyt brittiläinen televisiojuontaja Paula Yates. Hänellä on kaksi siskoa Fifi ja Pixie sekä siskopuoli Tiger. Tähti on esiintynyt muun muuassa Peaches Geldof: Teenage Mind -realitysarjassa sekä sen jatko-osassa Peaches Geldof: Teen America. Rokkarin tytär oli naimisissa vuoden ajan muusikko Max Drummeyn kanssa. Avioliiton huhuttiin olevan pelkkä julkisuustemppu, mutta entinen pari muun muuassa tatuoi toistensa nimet käsiinsä.