Personal trainer paljasti Jennifer Lopezin unelmavartalon salaisuuden

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Nyt latinokaunottaren henkilökohtainen kunto-ohjaaja Gunnar Peterson on kertonut, kuinka Jennifer Lopez on saavuttanut unelmavartalonsa. Tähden kanssa yli 10 vuotta työskennellyt Peterson kertoo Shape-lehdelle, että vaikuttavan takapuolen saamiseksi kyykkyliikkeiden tekeminen on oleellista. Mies myös painottaa painojen käyttämisen tärkeyttä.

Kyykkyliikkeet saa kunto-ohjaajan mukaan tuntumaan eri lihaksissa tekemällä niitä monista eri kulmista. Mistään mullistavasta liikunnallisesta paljastuksesta ei siis ole kyse. Jennifer Lopez on kuitenkin takapuolineen upeassa kunnossa, joten parivaljakon yhteystyö on selkeästi tuottanut tulosta.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.