”Steve Jobs” nähtiin baarissa drinkillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suurimman teknologiayhtiö Applen perustaja ja johtaja Steve Jobs menehtyi taannoin haimasyöpään vuosien taistelun jälkeen. Talouslehdet nimittivät hänet maailman parhaaksi toimitusjohtajaksi, ja nimitystä tukee yhtiön tämänhetkinen 81 miljardin dollarin omaisuus.

Äskettäin uutisoitiin fanien ikuistaneen Jobsin elämän Facebook-aikajanalle kunnioittaakseen miehen muistoa. Nyt on kuitenkin saatu hämmentäviä ”todisteita” siitä, että Apple-visionääri olisi sittenkin elossa. Taltioidussa kuvassa nähdään ”Steve Jobs” pittsburghilaisessa baarissa.Kuva: Blameitonthevoices.com

Mies ei juo olutta, vaan hänellä näyttää olevan edessään jonkinlainen drinkki. Kuinka ollakaan, baarin ”Steve” näyttää olevan paraikaa tietokoneella. Toivoa sopii, että kyse ei ollut PC:stä, silloin aito Steve Jobs saattaisi kääntyä haudassaan.

Monet maailman merkkihenkilöistä ovat menehtymisensä jälkeen joutuneet huhumyllyn kohteeksi, sillä jotkut skeptikot epäilevät kuolemia lavastetuiksi. Tähtien kuolemat ovat myös vitsailujen aihe. Tämä ei ole ensimmäinen valokuva, jossa nähdään ”Steve Jobs” tämän kuoleman jälkeen. Verkossa levisi aiemmin puolalaisessa kirjakaupassa ikuistettu kohukuva, jossa ”Jobs” istui lukemassa itsestään kertovaa elämäkertaa.