Sukulaiset haluavat tukkia Whitney Houstonin tyttären suun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musiikkimaailmaa järkytti äskettäin legendaarisen laulajatähden Whitney Houstonin traaginen kuolema. Edesmenneen Houstonin 18-vuotias Bobbi Kristina -tytär on täysin murtunut äitinsä kuolemasta ja hänen uutisoitiinkin kirjautuvan pian vieroitushoitoon muun muuassa päihdekäyttönsä takia.

Whitney Houston haudattiin pari viikkoa sitten New Jerseyssä New Hopen baptistikirkossa. Bobbi Kristina herätti kyseenalaista huomiota hautajaisten jälkeen, kun tämän uutisoitiin käyttäneen huumeita heti tilaisuuden jälkeen. Nyt popdiivan sukulaiset ovat huolissaan Whitneyn tyttärestä ja haluavat tämän pois julkisuudesta.

19-vuotias Bobbi Kristina on sopinut tämän viikon sunnuntaille televisiohaastattelun Oprah Winfreyn kanssa. Sukulaiset haluavat nyt estää häntä menemästä haastatteluun. Heidän mielestään ajankohta on huonoin mahdollinen, koska Whitneyn kuolemaan johtaneet syyt eivät ole täysin vielä selvinneet.

– Whitneyn perhe toivoo asian selviävän, mutta varmistusta ei ole vielä saatu. Osa perheesta ei halua Bobbi Kristinan näyttäytyvän julkisuudessa. Heidän mielestään tytön täytyisi saada aikaa toipua, kertoo sisäpiirin lähde People-lehdelle.

Perhe pelkää myös, että tytär viettää loppuelämänsä kuolleen äitinsä varjossa. Lähteen mukaan Bobbi Kristinalle tulee olemaan haaste kasvaa itsenäiseksi naiseksi. Tulevaisuudessa tyttären tulee opetella määrittämään itsensä muunakin kuin Whitneyn tyttärenä ja olkapäänä. Lähteen mukaan Bobbi Kristina joutuu todennäköisesti kohtaamaan ainaista vertaamista, jos jatkaa vanhempiensa viitoittamalla tiellä viihdemaailmassa.