Unelmakoira osaa siivota omat jälkensä – katso hellyttävä video

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa julkaistaan päivittäin tuhansia lemmikkivideoita, ja vain murto-osa niistä saa suurempaa suosiota. Äskettäin verkossa nähtiin video, jossa perheen koiralla oli uskomaton rytmitaju. Se naputti jalallaan tahtia ällistyttävän tarkasti parhaillaan soivan kappaleen kanssa.

Nyt on julkaistu herttainen video, jossa perheen koira kilpailee maailman söpöimmän kotiapulaisen tittelistä. Isäntänsä käskystä koira siivoaa touhukkaana koko talon lattiat.

Innostunut lemmikki ryntäilee videolla pitkin taloa noutaen kaikki lattialla lojuvat lelut. Koira kerää lelut laatikkoon ja työnsä jälkeeen vielä sulkee itse laatikon kannen. Hellyyttävintä videolla taitaa kuitenkin olla kultaisen noutajan ilme, kun se odottaa päälle taputuksia työnsä jälkeen.