Amanda Bynesille raskaat syytteet – pakeni poliisia ja poistui onnettomuuspaikalta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-kaunotar Amanda Bynes nousi kuuluisuuteen Nickelodeon-televisiosarjojensa ja muun muuassa She’s The Man -elokuvansa myötä. Näyttelijä-koomikko on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa, sillä neitokainen kertoi Twitter-blogissaan vuonna 2010 lopettavansa näyttelemisen kokonaan.

Sittemmin Amanda Bynes perui päätöksensä ja kertoi, että hän aikoo palata eläkkeeltään. Nyt 25-vuotiaan kaunottaren uutisoitiin joutuneen poliisien syyniin Los Angelesissa. Neitokainen oli puhunut kännykkäänsä kesken ajonsa ja joutui poliisin pysäyttämäksi tien poskeen. Amanda Bynes ei kuitenkaan pysynyt kiltisti tien sivussa, vaan lähti kaasuttelemaan poliisia karkuun.

Poliisi ei lähtenyt julkkistähden perään, sillä hänen mukaansa Bynes ei käyttäytynyt vaarallisesti. Myöhemmin samana päivänä näyttelijätär joutui kuitenkin hakemaan sakkonsa poliisilaitokselta. Los Angelesin poliisi ei aio päästää kaunotarta pälkähästä, sillä entisen teinitähden toimia tutkitaan parhaillaan, TMZ-sivusto uutisoi.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.