Christina Hendricksin paljastus shokeerasi miljoonat fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan muotojensa merkeissä. Nyt hänen paljastuksensa on shokeerannut miljoonat fanit.

Maailman seksikkäimmäksi punapääksi ja maailman seksikkäimpien naistähtien joukkoon useita kertoja rankattu tähti on nimittäin nyt paljastanut, että ei todellisuudessa olekaan punatukkainen. Sen sijaan hän on blondi, joka on värjännyt hiuksensa kymmenvuotiaista saakka.

– Olen oikeasti blondi. En voi kertoa mikä on hiusteni sävyä, koska en ole nähnyt sitä itsekään ikuisuuksiin. Ryhdyin värjäämään hiukseni punaiseksi kymmenvuotiaana. Tiedän nyt, että se oli outoa, mutta äitini antoi minun tehdä sen, Christina Hendricks kertoi People-lehden mukaan.

Kerroimme äskettäin, kuinka muodokkaan näyttelijäkaunottaren alastonkuvia oli yllättäen päätynyt amerikkalaiselle aikuisviihdesivustolle. Näyttelijätär on myöntänyt, että verkossa julkaistujen kuvien joukossa on hänen matkapuhelimestaan hakkeroituja kuvia. Hendricks on kuitenkin jo vahvistanut, että kohua aiheuttaneet alastonkuvat eivät ole hänen eivätkä esitä häntä. Näyttelijättären mukaan kuvassa näkyvät rinnat eivät kuulu hänelle.

36-vuotias Christina Hendricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.