David Beckham käsi housuissa pelikentällä: ”Jättipenis väärässä lahkeessa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Mallinakin työskentelevä David poseeraa parhaillaan H&M-vaatemerkin alusvaatemainoksissa, mutta kuvista on noussut kohu. Hänen epäiltiin nimittäin laittaneen täytettä housuihinsa.

Myöhemmin David Beckham kuitenkin kertoi, ettei hän ole koskaan laittanut täytettä alushousuihinsa luodakseen varustuksestaan massiivisemman näköisen. Sittemmin futistähden varustelusta on käyty kiivasta sananvaihtoa erityisesti hänen faniensa keskuudessa.Kuva: SplashKuva: Splash

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. Teinisensaatio Justin Bieberin uutisoitiin taannoin esiintyvän Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Sittemmin rikkaan pariskunnan kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.

Uusimmat