Huikeat optiset illuusiot: Maailman korkeimpien rakennusten aulatilat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla voi nähdä upeaa ja silmiähivelevää arkkitehtuuria. Erilaisista hotelleista on nyt koottu upea kuvasarja, joka näyttää erikoisimmat optiset illuusiot korkeimmista rakennuksista. Kuvat on otettu huippumittaisten rakennusten ylimmistä kerroksista ja niissä kuvataan erilaisia eteisauloja. Katso kuvat tästä.

Ylhäältä alas otetut kuvat näyttävät rakennusten ainutlaatuista arkkitehtuuria eri puolilta maailmaa. Kuvissa nähdään muun muassa Burj Al Arabin eteisaula Dubaissa, joka on eräs maailman pisimmistä auloista. Lisäksi kuvissa ovat Jin Mao -torni Shanghaissa, Marshall Field -rakennus Chigagossa ja esimerkiksi Renaissance-hotelli Saigonissa.

Kuvat näyttävät näkymiä päätähuimaavan korkealta. Hotellien ja muiden rakennusten eteisaulat sisältävät jännittävää geometrista muotoilua, joka aukeaa katsojalle vasta linnun perspektiivistä.