Opettajien LMFAO-parodiavideo leviää vauhdilla – katso!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Opettajatkin voivat heittäytyä hauskoiksi yrittäessään saada nuorison huomion tärkeisiin asioihin. Nyt Yhdysvalloissa koulun henkilökunta on tehnyt huvittavan tempauksen kuvaamalla oman parodiaversionsa LMFAO-bändin Im Sexy And I know It -kappaleesta.

Parodiaversio on nimeltään Im Smarty And I Know It, ja siinä opettajat herättävät huomiota peruukeissaan ja 80-luvun vaatteissaan. Video kuvattiin koulun käytävillä, jossa opettajat tanssivat kuuluisan hitin tahtiin. Parodiavideo näytettiin koulun oppilaille isolla valkokankaalla ja siitä tuli heti suuri hitti.

Illinoisilaisen Indian Hillin yläasteen opettajat tekivät videon kannustaakseen lapsia pänttäämään kokeisiin ja kasvattamaan tietojaan. Opettajat näyttävät videolla, että opiskelu voi olla myös todella hauskaa ja hillitöntä. Opettajat julistavat videolla älykkyyden merkkinä ”Katso aivojani. Olen älykäs ja tiedän sen.”

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun LMFAO:n hittibiisi valitaan parodian kohteeksi. Aiemmin tällä viikolla koomikko Jimmy Fallon pukeutui Neil Youngiksi ohjelmassaan ja esitti Bruce Springsteenin kanssa 80-luvun vermeissä saman kappaleen. Myös esimerkiksi Glee-sarjan näyttelijäkasti teki kappaleesta ikimuistettavan version.