Opiskelija vältteli tenttiä – soitti pommiuhkauksen kouluun

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viranomaiset ovat Yhdysvalloissa nykyään varuillaan koulumaailmassa tapahtuneiden väkivaltaisuuksien takia. Kerroimme esimerkiksi taannoin, kuinka Georgialainen koulu evakuoitiin kirjoitusvirheellisen tekstiviestin takia.

Nyt eräs amerikkalaisnainen on käyttänyt ihmisten pelkoa hyväkseen – jotta ei joutuisi tekemään koetta. Daily Mail kertoo, kuinka hoitajaksi opiskeleva college-opiskelija Danielle Sylvia oli valmistautunut hyvin huonosti edessä olevaan kokeeseensa.

Nainen päätti ratkaista ongelmansa soittamalla paikalliselle TV-asemalle, kertoen heille että koulussa on räjähde. Soiton takia koko koulu evakuoitiin ja Sylvian koetta siirrettin kahdella viikolla. Seuraavallakaan kerralla opiskelija ei ollut valmis tekemään koetta. Tuleva hoitaja soitti tällä kertaa paikalliseen radioon, selittäen että koulussa tulisi tapahtumaan ammuskelu.

Tälläkin kertaa perätön väite aiheutti koulun tyhjentämisen. Jälkimmäisen soiton jälkeen poliisit kuitenkin onnistuivat jo jäljittämään naisen soitot, ja tämä pidätettiin. 27-vuotias Sylvia tunnusti poliiseille olevansa perättömien uhkauksien takana – vain välttääkseen kokeensa suorittamisen.