Pariskunta harrasti seksiä julkisella paikalla: ”Emme nähneet katsojia”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Uutisoimme viime vuonna tapauksesta, jossa eräs pariskunta harrasti seksiä hyvin erikoisessa paikassa. Lemmenkipeä pariskunta nimittäin harrasti seksiä liikkuvan auton ratissa. Ohikulkija ikuisti tilanteen videolle, jossa nainen pomppi rytmikkäästi autoa ajaneen mieskuljettajan sylissä.

Nyt Yhdysvaltojen Connecticutissa eräs pariskunta on pidätetty epäsoveliaiden toimiensa takia. Kodittomat 41-vuotias Jonathan Price ja 38-vuotias Shannon McClung nimittäin harrastivat seksiä julkisella paikalla keskellä päivää. Ohikulkijat olivat huomanneet pariskunnan harrastavan seksiä luistelukentän katoksessa ja he ilmoittivat häiritsevästä aktista poliisille.

Poliisien mukaan useat ihmiset olivat tuijottamassa pariskunnan intiimiä lemmiskelyä, kun viranomaiset saapuivat paikalle. Poliisien kuulusteluissa pariskunta kertoi asuvansa Danburyssa kodittomien suojatalossa. He kertoivat, etteivät olleet nähneet yleisöä muhinoinninsa aikana. Pariskunta sai syytteet rauhan rikkomisesta ja säädyttömästä käytöksestä julkisella paikalla, The Daily Mail -lehti uutisoi.