Rihanna alusvaatteisillaan sängyssä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan treenikuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Hän kertoi vastikään etsivänsä poikaystävää, sillä kaunotar ei halua enää elää sinkkuna.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Rihanna nähdään uudessa Armanin mainoksessa. Nyt verkossa on julkaistu myös kampanjaan liittyvä seksikäs video. Siinä näkyy, kuinka ainoastaan alusvaatteisiin pukeutunut laulajatar pyöriskelee sängyllä.

Mainoksen pääideana on kuitenkin Armanin uusi farkkumallisto, jonka farkkuihin poptähti pukeutuu videon loppupuolella. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun poptähti riisuntuu merkin mainoksia varten. Laulajatar nähtiin vähäpukeisena Armanin alusvaatemainoksissa myös viime vuoden puolella.

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.