Poptähti haukkuu Rihannan: ”Hän ei ole hyvä roolimalli”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen poplaulaja ja näyttelijä Will Young nousi tähdeksi vuonna 2002 Pop Idol -ohjelman myötä. Sittemmin Young on luonut menestyneen musiikkiuran, sillä hänet äänestettiin vuonna 2006 Britannian suosituimmaksi artistiksi. Young ohitti äänestyksessä esimerkiksi Spice Girls -yhtyeen.

Will Young kertoi taannoin vihaavansa Anything Is Possible -esikoissingleään. Nyt 32-vuotias poplaulaja kertoi, ettei hän pidä maailman suosituimpien artistien joukkoon lukeutuvaa Rihannaa hyvänä roolimallina. Youngin mielestä Rihannan kappaleiden lyriikat eivät sovi nuorten tyttöjen kuunneltavaksi.

– Rihanna ei ole hyvä roolimalli naisille. Hän on mahtava poptähti, mutta Rihanna ei näytä hyvää esimerkkiä naisille. Olen tästä asiasta hyvin varma, Young kertoi OMG!-sivustolle.

Poplaulajan mielestä supertähti Lady Gaga on tuonut naisartistien joukkoon ”jotain uutta”. Hän kertoikin olevansa kiinnostunut niistä naislaulajista, jotka tuovat esille naisellisuutensa ja kannustavat muita naisia rakastamaan vartaloaan.

Will Young paljasti medialle pian Pop Idol -voittonsa jälkeen olevansa homoseksuaali. 32-vuotias laulajatähti paljasti äskettäin kärsivänsä vakavasta masennuksesta ja käyvänsä vakituisesti terapiassa. Young saa esimerkiksi yllättäviä raivokohtauksia. Mies vertasi elämäänsä risteilyaluksen ohjaamiseen ja kertoi ylireagoivansa pienimpiinkin muutoksiin aluksensa kurssissa.