Demi Lovato: ”Rikon paikkoja huvin vuoksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Viihdemaailman seuratuimpien kaunottarien joukkoon lukeutuva Lovato onkin nykyisin miljoonien nuorten tyttöjen roolimalli. Teinitähti erosi äskettäin 13 vuotta vanhemmasta poikaystävästään Wilmer Valderramasta.

Teinipoppari kertoi vastikään lopettaaneensa syömisen 12-vuotiaana, koska hän piti itseään lihavana. Nyt rajuista itsetunto-ongelmista kärsinyt 19-vuotias laulaja kertoi rikkoneensa taannoin pukuhuoneitaan. Teinitähti nimittäin purkasi raivonsa ja vihansa tavaroihin, joita hän muun muuassa heitteli ympäriinsä.

– Rikon paikkoja, kun olen vihainen. Olen kääntänyt pukuhuoneeni ympäri huvin vuoksi, Lovato kertoi MTV-televisiokanavan Stay Strong -dokumentissaan.

Poptähti kertoi, ettei hän ole vieläkään tottunut paparazzien olemassaoloon. Supersuosittu neitokainen nimittäin tuntee olonsa ”Kardashianiksi” paparazzien edessä. Demi Lovato kertoi kamppailevansa edelleen itsetunto-ongelmien ja syömishäiriöidensä kanssa.

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon vuonna 2010 muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa. Neitokainen on tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat “Stay strong”.