Täydellinen nainen erosi Penelope Cruzin pikkuveljestä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittua Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria perusti äskettäin Eva Longoria Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön. Kaunotar järjesti muutama viikko sitten julkkistähtiä viliset juhlat Los Angelesissa järjestönsä kunniaksi.

Nyt miljoonien miesten päiväuni on jälleen vapailla markkinoilla. Hänen nimittäin kerrotaan eronneen poikaystävästään Eduardo Cruzista. Pariskunnan yli vuoden kestäneen suhteen kerrottaan päättyneen eroon yhteisestä päätöksestä. Eduardo Cruz aikoo palata takaisin kotimaahansa Espanjaan.

– Eva ja Eduardo erosivat yhteisestä päätöksestä, mutta he aikovat pysyä ystävinä, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Lähteiden mukaan näyttelijätär on keskittynyt viime aikoina täysillä Täydelliset naiset -televisiosarjansa viimeiseksi jäävään tuotantokauteen. Eva Longoria tuleekin viettämään 37-vuotissyntymäpäivänsä sinkkuna 15. maaliskuuta.

Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Longorian avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.