Kimi Räikkönen kaahasi henkilöautolla Top Gear -ohjelmassa

Autot Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma Top Gear joutui taannoin sensuroinnin kohteeksi Yhdysvalloissa, kun ohjelman juontajat esittivät rajuja stereotypioita meksikolaisista. Maan suurlähettiläs vaati anteeksipyyntöä ja uhkasi viedä ohjelman oikeuteen.

Nyt suosikkiohjelma on saanut hieman suomalaista väriä, kun ensi viikonloppuna formularadoille palaava Kimi Räikkönen vieraili ohjelmassa. Hän joutui samalla hiillostettavaksi ja pääsi samalla näyttämään taitojaan edullisen henkilöauton ratissa. Tulos nähdään oheisella videolla.Kuva: YouTube, Top Gear

Viime vuoden marraskuussa Top Gear -juontaja Jeremy Clarkson aiheutti BBC-kanavalle valtavan palautevyöryn vitsaituaan The One Show -ohjelmassa, että olisi valmis teloittamaan ampumalla kaikki maansa lakkoilijat. Äskettäin eräs autovalmistaja väitti Top Gear -ohjelman huijanneen katsojia. Ohjelmassa Tesla-sähköauton akkukestoksi esitetään yhtiön mukaan vain neljännes todellisesta, ja nyt se vaatii oikeudessa korvauksia väärien väittämien esittämisestä.