Kristen Stewart riisui: Rinnat paljaana uutuuselokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva sai taannoin ensi-iltansa Suomessa. Elokuvan naistähti Kristen Stewart tähdittää pian myös Snow White -elokuvaa, joten Twilightin jälkeinen ura näyttää hyvältä. Näyttelijätär on myös ehtinyt poseerata mallikuvauksissa ja punaisella matolla.

Pariisin muotiviikoilla äskettäin paljastavassa asussa ihastuttanut Kristen Stewart nähdään Twilight-uransa jälkeen rohkeassa roolissa On The Road -elokuvan uudessa versiossa. Ennakkotietojen mukaan Kristen tullaan näkemään road trip -tyylisessä elokuvassa myös yläosattomissa. Kristenin lisäksi elokuvaa tähdittävät muun muassa Amy Adams, Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Steve Buscemi, Terrence Howard ja Elisabeth Moss. Ensi-ilta nähdään Cannesissa myöhemmin tänä vuonna.

Kristenin tähdittämä Snow White -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 1. heinäkuuta 2012. Rupert Sandersin ohjaamassa elokuvassa nähdään myös muita supertähtiä kuten Charlize Theron ja Chris Hemsworth. Kristen Stewart on kertonut tekevänsä elokuvassa paljon taistelukohtauksia, ja taannoin hän loukkaantuikin elokuvan kuvauksissa. Twilight-kaunotar ruhjoi kätensä elokuvan taistelukohtauksessa lyötyään vastanäyttelijäänsä Chris Hemsworthia.