Madonna avautui yksityiselämästään: ”Joskus pää tuntuu räjähtävän”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomeen ensi kesänä konsertoimaan saapuva poptähti Madonna julkaisee pian uuden MDNA-albuminsa. Levyn nimi aiheutti närää heti sen paljastuttua, koska nimi viittaa joidenkin tahojen mielestä liikaa huumeisiin. Kauppoihin levy ilmestyy 26. maaliskuuta.

Nyt popin kuningatar on kommentoinut uudessa haastattelussaan yksinhuoltajan arkea. Hänen mukaansa jokaisella tuntuu olevan jotain sanottavaa siihen, miten tähti elää elämäänsä.

– En aio valehdella. On vaikea tehdä töitä siten kuin työskentelen ja samalla hoitaa neljä lasta. Joskus pääni tuntuu räjähtävän. Lopulta teen kuitenkin vain parhaani. Jos siitä ei pidetä, se on ihmisten oma ongelma, kertoo 53-vuotias Madonna The Sun -sivustolle.

Madonna raottaa sanaista arkkuaan myös kohutusta I Don’t Give A … -kappaleesta. Hän kertoo sen sanoitusten kuvaavan yksinhuoltajan elämää ja asioiden jatkuvaa jonglöörausta. Poptähti kertoo hoitavansa jatkuvasti monia asioita samanaikaisesti.

Tähti haluaa suojella lapsiaan julkisuudelta. Hänen vanhinta tytärtään Lourdesia kosiskellaan jatkuvasti erilaisiin projekteihin, mutta Madonnan mielestä tällä ei ole mikään kiire viihdebisnekseen. 14-vuotiasta Lourdesia kuullaan tähden uuden albumin taustalaulajana. Poptähden mukaan hänen lapsensa käyvät kuitenkin ensisijaisesti koulua ja haluavat olla normaaleja lapsia.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single- ja albumimyynnillään. Yksi tähden viimeisimmistä isoista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoona kappaletta.