James Bond -tähti pidätettiin – pidätyskuva ei mairittele

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

James Bond: Kuolema saa odottaa ja Kill Bill –elokuvista tunnettu amerikkalainen näyttelijä Michael Madsen on tehnyt pitkän Hollywood-uran, sillä tähti on esiintynyt yli 150 elokuvassa. Hänet on muun muuassa nähty elokuvissa Reservoir Dogs, Free Willy ja Sin City. Aiemmin tänä vuonna Madsen esiintyi myös julkkisten Big Brother –ohjelmassa.

Nyt Malibussa asuva amerikkalaistäti on pidätetty. 54-vuotiasta Michael Madsenia syytetään poikalapsensa pahoinpitelystä. Poliisi tutkii parhaillaan väitteitä, joiden mukaan tähti olisi ollut tapahtuman aikaan humalassa. Rajuissa syytöksissä ryvettyvä näyttelijä istuu parhaillaan kaltereiden takana Los Hills –poliisivankilassa.Kuva: Splash

Chicagossa syntynyt Michael Madsen on esiintynyt useissa huippuohjaaja Quentin Tarantinon elokuvissa. Hänellä uskotaan olevan rooli myös Sin City 2 –elokuvassa, joka saa mahdollisesti ensi-iltansa jo tänä vuonna. Näyttelijä on ollut kolme kertaa naimisissa Jeannine Bisiganon, Georganne LaPieren ja Deanna Morganin kanssa. Hänellä on viisi poikalasta.