Nicole Coco Austin paljasti traagisen laihdutustaistelunsa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Vaalea povipommi nauttii nykyisin antaumuksella saamastaan huomiosta.

Coco on saanut etenkin mieskatsojilta suitsutusta muhkeasta takamuksestaan ja rintavarustuksestaan. Nyt 32-vuotias kaunotar paljasti sairastuneensa taannoin syömishäiriöön. Coco nimittäin ajautui laihdutustaisteluun, kun eräs valokuvaaja haukkui tätä lihavaksi. Povipommin mukaan hän muun muuassa sairasti bulimiaa.

– Läski-haukkujen jälkeen menin aivan sekaisin. Yritin kaikkia dieettejä, jotta laihtuisin. Sairastuin myös bulimiaan, mutta selätin sen, koska rakastan liikaa ruokaa, Coco kertoi Sister 2 Sister -lehdelle.

Coco kertoi olevansa kiitollinen aviomiehelleen Ice-T:lle tämän tuesta ja kannustuksesta. Kurvikuningattaren mielestä hänen rakkaansa on nimittäin muistuttanut Cocoa, että hän on kaunis juuri sellaisena kuin hän on. Lisäksi räppäri on opettanut vaimoaan olemaan ylpeä muhkeista muodoistaan.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.

Uusimmat