Oravavauvan hellyttävä kuva sulattaa sydämet – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan päivittäin tuhansia eläinaiheisia kuvia, joista vain murto-osa nousee suuremman yleisön nähtäviksi. Aiemmin tänä vuonna verkossa ihastutti eräs kuva isokorvaisesta siilivauvasta, jonka lutuiset nappisilmät sulattivat katsojien sydämiä.

Nyt verkossa on julkaistu suloinen kuva pikkuruisesta oravasta, jonka käteen on laitettu lilan värinen kipsi. Yli kahden viikon ikäinen oravavauva otettiin ihmisten hoiviin, kun tämä erkaantui äitistään pudottuaan puusta. Katso kuva tästä.

Suloinen orava putosi, kun eräs pariskunta oli katkaissut vahingossa puun oksan, jossa tämä asui emonsa kanssa. Kätensä ja jalkansa putoamisessa satuttanut Violet-orava asuu parhaillaan Wildlife Aid -järjestön eläinkeskuksessa, jossa hänestä pidetään hyvää huolta.