Räppäri pidätettiin – joutui samaan vankilaan kuin poikansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu hiphop-legenda Coolio tunnetaan parhaiten Gangsta’s Paradise -jättihitistään. Mies osallistui vuonna 2009 Britannian julkkisten Big Brotheriin. Hänet muistetaan myös ongelmistaan lain kanssa. Vuonna 2009 hänet pidätettiin kokaiinin hallussapidosta.

Nyt räppäri on jälleen joutunut vaikeuksiin, mies nimittäin pidätettiin viime perjantaina Las Vegasissa. Syynä oli maksamaton liikennesakko, joka oli annettu lähes kaksi vuotta sitten. Sakot johtuivat ilman ajokorttia ajamisesta ja luvattomasta pysäköinnistä.

Coolio ei ilmestynyt pari vuotta sitten oikeuteen pyydettäessä, joten nyt hänet pidätettiin. Poliisi otti 48-vuotiaan räppärin kiinni autostaan perjantaina aamuyöstä Las Vegasin kaduilta.

Yllättäen Coolio vietiin samaan poliisivankilaan, jossa hänen poikansa Grtis Ivey on tällä hetkellä useiden syytöksien kuten ryöstön ja kidnappauksen vuoksi. Las Vegas Sun -sivuston mukaan Coolio vapautettiin vielä myöhemmin samana päivänä.

Yhdysvaltalainen rap-tähti Coolio on pokannut kaikki mahdolliset palkinnot Grammysta alkaen ja näytellyt kymmenissä elokuvissa ja lukuisista televisiosarjoissa. Coolio on julkaissut yhteensä yhdeksän studioalbumia, joista uusimmalla, vuonna 2009 ilmestyneellä From The Bottom 2 The Top -levyllä taustavoimina toimivat Oscar-voittaja Ennio Morricone ja DJ-tuottaja Paul Oakenfold.