Rihannan asu korosti muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan treenikuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Hän kertoi vastikään etsivänsä poikaystävää, sillä kaunotar ei halua enää elää sinkkuna.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Rihanna nähdään uudessa Armanin mainoksessa alusvaatteisillaan. Nyt nämä kuvat jäävät taka-alalle, sillä neitokainen on poseerannut julkisella paikalla asussa, joka paljasti hänen rintansa kokonaan. Läpinäkyvä paita ei nimittäin juurikaan yrittänyt peitellä tähden rintavarustusta.

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.