Tässä on tilastollinen unelmanainen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa on silloin tällöin nähty kuvaehdotuksia täydelliseksi ideaalinaiseksi. Vogue julkaisi äskettäin kuvamuokkauksen, jossa eri naistähtien kasvojen parhaimpia piirteitä yhdistettiin yhdeksi unelmanaiseksi. Voguen kuvasarjan tuloksena nähtiin ideaalinainen, joka näytti yllättäen Kim Kardashianilta.

Nyt uusi unelmanainen on jälleen rakennettu käyttäen muun muassa Natalie Portmanin nenää, Taylor Swiftin hiuksia ja Halle Berryn leukalinjaa. Upea kaunotar sai silmänsä Anne Hathawaylta ja muhkeat huulensa Scarlett Johanssonilta. Katso kuva tästä.

Australian Marie Claire -lehdessä julkaistu kuva rakennettiin maailman johtavien plastiikkakidurgien kanssa, jotta luotaisiin mahdollisimman aidon näköinen kaunotar. Ideaalinaisen kasvot ovat symmetriset ja hehkeät. Onko tässä siis maailman kaunein nainen?