Teinipoika yritti ryöstää seksikaupan – meni noloon ansaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Iowassa uutisoitiin äskettäin ryöstöstä, jossa eräs mies oli uhannut seksikaupan työntekijää veitsellä ja napannut mukaansa pumpattavan Barbaran. Nyt erään teinipojan ryöstöreissu oli saanut erikoisen käänteen Floridassa.

17-vuotias Cody Conner oli uhannut Cupid’s Corner -seksikaupan myyjää aseella ja vaatinut tältä rahaa. 32-vuotias työntekijä ei kuitenkaan suostunut antamaan kassakoneen rahoja, vaan kysyi pojalta tämän motiivia ryöstöön. Teinipoika oli kertonut tarvitsevansa rahaa, jotta hänen isovanhempansa pystyisivät maksamaan laskunsa.

Cheryl Hunter -niminen työntekijä päättikin tarjota teinipojalle työpaikkaa kyseisessä liikkeessä. Conner harkitsi naisen ehdotusta ja päätti ”keskeyttää” ryöstöyrityksensä asettamalla aseensa takaisin taskuunsa. Sen jälkeen teinipoika allekirjoitti työsopimuksen.

Myyjä ja ryöstäjä olivat muun muuassa istuneet pöydän ääressä ja keskustelleet työnteosta. Lisäksi he olivat polttaneet yhdessä tupakat ja halanneet toisiaan ennen kuin nainen hyvästeli teinipojan. Ryöstäjän lähdettyä rikospaikalta nainen soitti kuitenkin poliisille ja ilmoitti ryöstöyrityksestä. The Daily Mail -lehden mukaan poliisit saivat teinipojan kiinni, koska tämä oli kirjoittanut oikean nimensä työsopimukseen.