100 000 euron omakotitalo nettihuutokaupassa – lähtöhinta 80 senttiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Internetin huutokauppasivustoilta löytyy usein lähes pilkkahintaan myytäviä arvokkaita tuotteita, jollaisia ei kovin usein tule vastaan. Nyt eräs amerikkalaismies on laittanut 125.000 dollarin, eli noin 100.000 euron, arvoisen kotinsa huutokaupattavaksi poikkeukselliseen lähtöhintaan.

Arizonassa asuva mies on nimittäin asettanut kotinsa huutokaupan lähtohinnaksi vaivaiset 80 senttiä. Neljän makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen kotia myydään iBidForAcent-sivustolla, jossa joku on jo tarjonnut sinisestä omakotitalosta 1 euron ja 60 senttiä.Kuva: Todd Talbot

Omistaja ja huutokauppasivuston perustaja Todd Talbot kertoi ostaneensa talon tammikuussa ja käyttäneen sen remontoimiseen kymmeniätuhansia euroja. Mies uskoo, että omakotitalo huutokaupataan noin 4.000 eurolla.

– Olen innoissani kaupoista. Joku tulee saamaan talon uskomattomalla diilillä. Olen ensimmäinen, joka myy talonsa senttihuutokaupalla. Yleensä iPadin kaltaisia laitteita myydään senttihuutokaupalla, Talbot kertoi ABC-televisiokanavalle.