Näyttelijäkomistus seksistä: ”Aina ei tarvitse vain panna”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suursuosioon saavuttaneet Morsiusneidot-komediaelokuvan myötä kuuluisuuten singahtanut irlantilaisnäyttelijä Chris O’Dowd tähditti taannoin useiden vuosien ajan IT-porukka -televisiosarjaa. Irkkutähden ura näyttää parhaillaan hyvältä, sillä hänet tullaan näkemään tänä vuonna ainakin kahdessa elokuvassa.

Chris O’Dowd kosi äskettäin pitkäaikaista tyttöystäväänsä Dawn Porteria, joka suostuikin näyttelijän kosintaan. Nyt 32-vuotias irkkutähti kertoi, ettei hän halua juurikaan harrastaa seksiä vaimonsa kanssa avioliiton aikana. Näyttelijä nimittäin kertoi odottavansa sitä, että hän tulee saamaan ”yhä vähemmän” seksiä.

– Aina ei tarvitse vain panna, jotta parisuhde pysyisi hyvänä. Odotan avioliitossamme sitä, että saan vain yhä vähemmän seksiä. En halua olla liian onnellinen, Chris O’Dowd kertoi Vulture-lehdelle.

Irkkutähti kertoi myös lehden haastattelussa, ettei hän halua lähitulevaisuudessa jälkikasvua. Hän kertoikin olevansa kaveriporukkansa ainut henkilö, jolla ei ole vielä lapsia. Näyttelijä ilmoitti taannoisesta kihlauksestaan Twitter-blogissaan.

Chris O’Dowd alkoi saamaan elokuva -ja televisiorooleja 2000-luvun alussa ja sittemmin hän onkin tähdittänyt muun muuassa Merirosvoradio-elokuvaa. Seuraavaksi irlantilaisnäyttelijä nähdään Friends With Kids -elokuvassa Kristen Wiigin ja Megan Foxin rinnalla Alex-roolihahmossa. Hänet tullaan näkemään lähiaikoina myös elokuvissa Frankie Go Boom ja This Is 40.