E.T. -avaruusolion hahmo löytyi puun sisältä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin maailmalla löydetään hassuja luonnonmuodostelmia, jotka muistuttavat populaarikulttuurista tuttuja hahmoja. Äskettäin löydettiin Homer Simpsonia muistuttava 800-vuotias kivi. Nyt on hakatusta puusta löytynyt E.T. -avaruusolentoa muistuttava kuvio.

Brittiläinen pariskunta hämmästyi metsää siistiessään, kun eräästä heidän katkaisemastaan puunpalasta löytyi erikoinen kuva. Puunpalasen syissä näkyi nimittäin 80-luvun suosikkihahmon E.T.-avaruusolion ilmiselvä kuva. Puunhakkaajat Ken ja Janet Dobson aikovat nyt säilyttää palasen muistona ja antaa sen myöhemmin pojilleen. Katso kuvat tästä.

– Olemme leikanneet puuta vuosia, mutta emme ole koskaan nähneet vastaavaa. Emme voineet uskoa silmiämme. Syistä näkyy jopa otuksen ryppyinen leuka, niska ja isot silmät, kertoo Janet Dobson Daily Mail -sivustolle.

Pariskunta tunnustautuu suloisen avaruusolennon faneiksi. E.T. -elokuva oli eräs 80-luvun suurimmista hiteistä. Elokuvasta on jäänyt elämään sanonta, jossa E.T. haluaa soittaa kotiin.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun ihmiset ovat löytäneet avaruusolennon näköisiä luonnonihmeitä. Viime kuussa Matt Smith -niminen mies löysi oudon alienin muotoisen puumuodostelman eräästä brittiläisestä puistosta. Samoin eräs vanha pariskunta löysi äskettäin avaruusolennon kasvot pilkkomastaan puusta.