Leffatähden seksisuhde aiheutti avioeron?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosittu miesnäyttelijä Gerard Butler nousi kansainvälisesti tunnetuksi vuonna 2007 elokuvallaan 300. Sittemmin näyttelijä on tähdittänyt lukuisia elokuvia kuten The Ugly Truth, P.S. Rakastan sinua ja Lainkuuliainen kansalainen. Butler on niittänyt menestystä myös seksikkäimpien miesten äänestyksissä.

Nyt 42-vuotias Butler on kovan huhumyllyn keskiössä. Radar Online -sivusto kertoo, kuinka nimettömänä esiintyvä nainen olisi eronnut aviomiehestään näyttelijäkomistuksen takia. Butlerin kerrotaan aluksi olleen pariskunnan kanssa ystäviä, mutta väittää, että myöhemmin naisen ja näyttelijän suhde olisi muuttunut seksuaaliseksi. Avioliiton ulkopuolisen suhteen kerrotaan nyt olleen pääsyy naisen ja tämän miehen avioeroon.

Kyseessä oleva nainen on ollut aiemminkin osallisena samankaltaisissa tapahtumissa. Hänen kerrotaan pettäneen edellistä aviomiestään rocktähti Dave Navarron kanssa, joka vielä silloin oli naimisissa povipommmi Carmen Electran kanssa. Tämän suhteen kerrotaan päättäneen molempien osapuolten avioliitot. Butlerin edustajat eivät vielä ole kommentoineet väitteitä. Naisen taas kerrotaan sanoneen, että on tavannut näyttelijäkomistuksen ainoastaan kerran elokuvaensi-illassa.

Gerard James “Gerry” Butler syntyi Skotlannin Glasgow’ssa ja varttui siellä koko nuoruutensa. Hollywoodin komistus opiskeli aiemmin lakia arvostetussa yliopistossa. Mies ei kuitenkaan pitänyt työstään lain parissa ja ei koskaan saanut lakimiehen pätevyyttä. Hän sai myös potkut harjoittelupaikastaan maineikkaassa lakifirmassa rajun alkoholinkäyttönsä takia. Skottinäyttelijä joutui taannoin surffionnettomuuteen Of Men and Mavericks -elokuvansa kuvauksissa.