Tässä ovat Hollywoodin massiivisimmat takapuolet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood tunnetaan solakoista kaunottaristaan ja sen kauneusihanne onkin pitkään ollut hoikkuutta ylistävä. Viime vuosina kurvikkaiden tähtien myötä suuresta pepusta on tullut pop-ilmiö. Yhä useampi tähti uskaltaa tuoda muotonsa esiin.

Nyt on julkaistu uusi kuvasarja, johon on koottu viihdemaailman isoimmat peput. Kuvasarjassa nähdään itseoikeutetusti kurvikuningattaret Kim Kardashian, Jennifer Lopez ja Beyonce. Räppäri Ice-T:n vaimo Coco tietää myös kuinka kiinnittää yleisön huomio valtavaan peppuunsa. Katso kuvat tästä.

Tennistähti Serena Williams tunnetaan Wimbledon-voittojensa lisäksi uljaista muodoistaan. Viime vuosien uutena tulokkaana on kuvasarjaan otettu räppäri Nicki Minaj. Kuvasarjan yllättäjä on Justin Timberlaken kanssa juuri kihlautunut Jessica Biel, jonka peppu on toistaiseksi säästynyt kohupuheilta.

Uusimmat