Tässä ovat Hollywoodin massiivisimmat takapuolet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood tunnetaan solakoista kaunottaristaan ja sen kauneusihanne onkin pitkään ollut hoikkuutta ylistävä. Viime vuosina kurvikkaiden tähtien myötä suuresta pepusta on tullut pop-ilmiö. Yhä useampi tähti uskaltaa tuoda muotonsa esiin.

Nyt on julkaistu uusi kuvasarja, johon on koottu viihdemaailman isoimmat peput. Kuvasarjassa nähdään itseoikeutetusti kurvikuningattaret Kim Kardashian, Jennifer Lopez ja Beyonce. Räppäri Ice-T:n vaimo Coco tietää myös kuinka kiinnittää yleisön huomio valtavaan peppuunsa. Katso kuvat tästä.

Tennistähti Serena Williams tunnetaan Wimbledon-voittojensa lisäksi uljaista muodoistaan. Viime vuosien uutena tulokkaana on kuvasarjaan otettu räppäri Nicki Minaj. Kuvasarjan yllättäjä on Justin Timberlaken kanssa juuri kihlautunut Jessica Biel, jonka peppu on toistaiseksi säästynyt kohupuheilta.