Popkaunotar pakkelikasvoistaan: ”En halua enää näyttää drag queenilta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosituksi poptähdeksi viime vuoden aikana noussut Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita kuten Price Tag ja Domino. Kovassa nosteessa oleva laulaja-lauluntekijä nähdään seuraavaksi televisiossa Britannian The Voice -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa.

Australiassa viime viikolla konsertoinut Jessie J tunnetaan musiikkinsa lisäksi rohkeana pukeutujana ja meikkaajana. Nyt hittikappaleita toinen toisensa perään tekevä poptähti kertoi vähentäneen meikkausintoaan. Nuori laulajatar ei nimittäin halua näyttää drag queeniltä voimakkaiden pakkelikerrostensa takia.

– Olen hieman rauhoittunut meikki -ja muotityylissäni. En halua näyttää jo seitsemältä aamulla drag queeniltä, Jessie J kertoi Australian Daily Telegraph -lehdelle.

Popkaunotar kertoi, että hän haluaa jäädä historiaan musiikkinsa, eikä vaatteidensa takia. Hän kuitenkin kertoi rakastavansa laittautumista ja glamouria. Jessie J joutui taannoin haukkujen kohteeksi, kun hänen väitettiin matkivan muotityylinsä räppäri Nicki Minajilta.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, paljasti taannoin olevansa biseksuaali. Poptähti on myös kertonut olleensa ensimmäisen kerran tytön kanssa 17-vuotiaana. Päihteettömänä elävä kaunotar on kertonut perheensä hyväksyneen hänen seksuaalisuutensa. Äskettäin Jessie J lähetteli flirttailevia viestejä Twitterissä N-Dubz-yhtyeen Tulisa Contostavlosille.