Leffatähti sivaltaa realitytähtiä: ”V**un idiootit tienaavat ruhtinaallisesti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä John Hamm nähdään lähitulevaisuudessa valkokankaalla elokuvassa, jossa ovat hänen lisäkseen mukana alustavien tietojen mukaan myös Eddie Murphy, Will Smith, P. Diddy ja Beyonce. Nyt Hamm on kommentoinut karuun sävyyn televisiosta tuttuja julkkisnaisia.

Elle-lehden haastattelussa John Hamm sivaltaa rajusti erityisesti Paris Hiltonia ja Kim Kardashiania, jotka eivät saa miestähdeltä kovinkaan suurta kunnioitusta osakseen.

– Heidän menestyksessään ei ole mitään järkeä. Paris Hiltonin, Kim Kardashianin ja muiden samanlaisten tapauksissa tyhmyyttä ylistetään. Nykyisessä yhteiskunnassa on arvostettua olla vi**n idiootti. He tienaavat ruhtinaallisesti, John Hamm kertoi Elle-lehdelle.