Ällistyttävä rakkaustarina: Nainen haluaa seksiä Vapaudenpatsaan kanssa – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy silloin tällöin ihmisiä, joilla on hyvinkin poikkeavia romanttisia mieltymyksiä. Ihmisiä on mennyt naimisiin niin hevosten ja koirien kuin talojen ja autojenkin kanssa. Oma ryhmänsä on esineisiin viehtymystä tuntevat henkilöt. Taannoin kerroimme miehestä, joka harrasti seksiä autonsa kanssa.

Nyt eräs nainen on kertonut tuntevansa romanttista kiintymystä esineisiin ja olevansa tällä hetkellä rakastunut Vapaudenpatsaaseen. Amanda Whittaker kertoo haastattelussa, että hänen ensirakkautensa ei ollut söpö poika, vaan rummut. Nainen kertoi myös kokeneensa läheisyyttä esineiden kanssa ja ottaneensa näitä usein sänkyyn kanssaan.

Amanda kertoo videolla, että hän rakastui Vapaudenpatsaan ulkonäköön, historiaan ja sen symboliseen merkitykseen. Nainen kertoo haluavansa mennä naimisiin patsaan kanssa. Hän on kuitenkin pidättänyt intohimoaan, koska uskoo sen olevan epäreilua muitakin patsaan ihailijoita kohtaan.

– Haluaisin vain istua patsaan juurella illan koittaessa ja katsoa ”hänen” kanssaan auringonlaskua. Haluan kuulla aallot ja haistaa kaupungin. Katsella ohiajavia veneitä, kertoo Amanda Whittaker haastattelijoilleen videolla.

Patsaan suuresta koosta johtuen nainen ei voi laittaa harmikseen kättään patsaan ympärille, joten hän on hankkinut siitä monia miniversioita. Nainen kertoo tyytyvänsä mielellään miniatyyripatsaisiin ja siihen, että matkustaa silloin tällöin katsomaan Libbyksi kutsumaansa rakastaan New Yorkiin. Amanda tuntee myös seksuaalista vetoa patsaaseen, mutta sanoo sen olevan vain pieni osa hänen tunteitaan. Nainen seurusteli samanaikaisesti miehen kanssa ollessaan rakastunut Vapaudenpatsaaseen, mutta valitsi lopulta sydämensä valitun eli patsaan.