Opettajien seksisuhde päättyi – kosto oli suloinen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurustelu -tai seksisuhteiden yllättävä päättyminen voi aiheuttaa jätetylle osapuolelle surun lisäksi koston janoa. Nyt Britanniassa on tullut ilmi tapaus, jossa eräs naisopettaja kosti näyttävästi kollegalleen, joka päätti heidän pitkän salasuhteensa äkillisesti.

Ashcroft-lukion naispuolinen luonnontieteiden opettaja Alison Goodchild oli ollut pitkään salasuhteessa naimisissa olevan kollegansa kanssa. Liikuntaa samassa koulussa opettanut mies oli kuitenkin päättänyt jättää salarakkaansa keskittyäkseen avioliittoonsa. Jätetty naisopettaja ei kuitenkaan suostunut luopumaan rakastajastaan ilman kostoa.

Alison Goodchild kirjoitti esimerkiksi haukkuja spraymaalilla ex-salarakkaansa kodin seiniin. Naisopettaja oli myös tehnyt erääseen ravintolaan kestotilauksen, jotta liikunnanopettajan kotiin tuotaisiin joka toinen päivä noutoruokaa. Dean Bull -niminen liikunnanopettaja asui talossa raskaana olevan vaimonsa kanssa.

Kostoa himoinnut naisopettaja saatiin kiinni ilkitöistään, kun liikunnanopettaja sai ikuistettua videokameralla naisen spraymaalaus-session. Poliisit pidättivät 31-vuotiaan naisopettajan, jota syytetään nyt pitkään jatkuneesta häirinnästä. Oikeudenkäynnissä naisen toimien kerrottiin aiheuttaneen pariskunnalle ”rahallista menetystä ja tuskallista stressiä”.

– Liikunnanopettaja oli aloittanut suhteen kollegansa kanssa ja tehnyt lupauksia salasuhteen aikana. Lupaukset eivät kuitenkaan käyneet toteen, ja nainen tunsi olonsa hyväksikäytetyksi, poliisi Angela Kerner kertoi The Daily Mail -lehden mukaan.