Poliisioperaatio pieleen McDonald’sissa – kodittomat auttoivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poliisin työ kuuluu tunnetusti vaarallisimpien ammattien luokkaan, kun esimerkiksi aseistetut ryöstäjät eivät antaudu poliisin edessä, vaan yrittävät paeta paikalta väkivaltaisin ja uhkaavin ottein. Nyt erään amerikkalaisen poliisin pidätysyritys sai erikoisen käänteen McDonald’s-pikaruokaravintolassa.

27-vuotias Patrick Davis yritti varastaa erään miehen repun Floridan Pompano Beachin McDonald’sissa. Paikalle saapui poliisi, joka alkoi kamppailla väkivaltaisesti käyttäytyneen varkaan kanssa. Varas oli kuitenkin vahvoilla kaksintaistelussa ja sai muun muuassa rikottua poliisimiehen radiopuhelimen ja aurinkolasit.

Kevin Meyer –niminen poliisi ei onnistunutkaan laittamaan varkaalle käsirautoja, jolloin pikaruokalassa ruokailleet kodittomat miehet päättivät puuttua peliin. Kolme koditonta miestä nimittäin auttoi poliisimiestä pidättämään varkaan. Alakynteen taistelussa jääneen poliisin mukaan kodittomat auttajat olivat ”ilmiömäisiä”.

– Ravintola oli täynnä, mutta kukaan ei tullut auttamaan. Kodittomat miehet päättivät ottaa riskin, Kevin Meyer kertoi NBC Miami –kanavalle.