Tältä näyttää Rihannan uusi tyyli – juurikasvusta tuli nyt trendikästä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna kohahdutti äskettäin ilmaantumalla kaupungilla asussa, joka paljasti hänen rintansa lähes kokonaan. Nyt ympäri maailmaa tiiviisti seurattu trend setter on näyttänyt tietä mahdolliselle seuraavalle hiusilmiölle.

Estoton supertähti on nyt vieraillut New Yorkissa, jossa hän oli kuvaamassa uuden Coco-juoman mainosta. Samalla hänellä oli kuitenkin aikaa pysähtyä jakamaan nimikirjoituksia faneille. Poptähden kuvista bongattiin erityisesti massiiviseksi kasvanut juurikasvu, josta veikataan Rihannan myötä uutta mahdollista kevään trendiä. Aika näyttää miten käy.Kuva: SplashKuva: Splash

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.

Uusimmat