Whitneyn lapset suutelivat toisiaan – suhde-epäily järkyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musiikkimaailmaa järkytti äskettäin legendaarisen laulajatähden Whitney Houstonin traaginen kuolema. Edesmenneen Houstonin 18-vuotias Bobbi Kristina -tytär on täysin murtunut äitinsä kuolemasta ja hänen uutisoitiinkin kirjautuvan pian vieroitushoitoon muun muuassa päihdekäyttönsä takia.

Bobbi Kristina herätti kyseenalaista huomiota äitinsä hautajaisten jälkeen, kun hänen uutisoitiin käyttäneen huumeita heti tilaisuuden jälkeen. Nyt popdiivan tyttären on uutisoitu ajautuneen outoon romanssiin Whitneyn ”adoptoidun” pojan, Nick Gordonin kanssa.

18-vuotias Bobbi Kristina kasvoi yhdessä 22-vuotiaan Gordonin kanssa kuten sisar ja veli. Nuorten tunteet ovat kuitenkin epäilyjen mukaan muuttuneet joksikin muuksi. The Sun -lehden lähteiden mukaan pariskunta on nähty suutelemassa ja kävelemässä käsi kädessä kadulla. Pari on myös vaihtanut intiimejä twiittauksia viime aikoina.

Whitney alkoi huolehtia Gordonista noin 10 vuotta sitten ja otti tämän perheenjäsenekseen. Poika asui hänen ja Bobbi Kristinan kanssa Atlantassa, kun Gordonin oma äitinsä ei pystynyt huolehtimaan hänestä. Nick Gordonia ei ole koskaan virallisesti adoptoitu Houstonin perheeseen, mutta hän on sen jäsen.

Bobbi Kristina puhui juuri äidistään Oprah Winfreyn televisio-ohjelmassa. Hän kertoi tuntevansa edelleen Whitneyn läsnäolon vierellään. Popdiivan sukulaiset eivät olisi halunneet Bobbi Kristinan puhuvan äidistään näin pian julkisesti. He eivät pidä häntä vielä tarpeeksi tasapainoisena siihen. Erään uutislähteen mukaan perhe pelkää myös, että tytär viettää loppuelämänsä kuolleen äitinsä varjossa. Tulevaisuudessa Bobbi Kristinan tulee opetella määrittämään itsensä muunakin kuin Whitneyn tyttärenä ja olkapäänä.