31 000 euron palkka seksilelujen testaamisesta: ”Työni on nautinnollista”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni on varmasti haaveillut lapsena jostain tietystä työstä, jota haluaa tehdä vanhempana. Esimerkiksi suosituimpiin ammattihaaveisiin kuuluvat opettaja, lakimies, poliisi, palomies, lentäjä, eläinlääkäri, sisustussuunnittelija, lentoemäntä tai näyttelijä.

Nyt eräs britannialainen nainen kertoi julkisuudessa erikoisesta ammatistaan. 24-vuotias Nat Garvey nimittäin saa 25.000 puntaa, eli noin 31.000 euroa, vuodessa seksilelujen testaamisesta. Nainen on kahden vuoden työuransa aikana kokeillut jo yli tuhatta seksilelua sekä lukuisia seksikkäitä alusvaatteita.

Seksileluja testaava nainen auttaa valitsemaan sopivia tuotteita Passion-seksikaupalle. Verkossa toimiva seksikauppa on tarjonnut naiselle nyt 250.000 euroa ja pyytänyt tätä kehittelemään seksileluja. Tyytyväisen naisen mukaan hän mieluummin masturboi työkseen päivittäin kuin istuisi tietokonetyön äärellä saadakseen rahaa.

– Ystävieni mielestä työni on maailman paras. Työni on hauskaa, erilaista ja nautinnollista. En voisi pyytää enempää, Nat Garvey kertoi The Sun -lehdelle.

Naisen mukaan hänen perheensä ja läheisensä ovat hyväksyneet tämän erikoisen uravalinnan. Nainen kertoi, ettei hän ole kuitenkaan seksiriippuvainen. Hänen työpäiväänsä kuuluu muun muuassa testata uusia seksileluja kotonaan ja ”rankata” niitä seksikaupan sivustoilla. Lisäksi hän kirjoittaa viikoittain raportteja testaamistaan seksileluista.