Et ole ainoa – myös räppärillä on ongelmia remonttimiesten kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosittu senegalilais-amerikkalainen hiphop-tähti Akon, oikealta nimeltään Aliaune Thiam, on uransa aikana ollut otsikoissa muun muassa hänen keikkalavallaan alatyylisessä tilanteessa olleen alaikäisen tytön takia. Nyt muusikko on ongelmissa hänen talossaan käynnissä olevan remontin takia.

TMZ-sivusto kertoo, kuinka Akonin ja tämän palkkaaman rakennusurakoitsijan välille on kehkeytynyt raju riita rahasta. Muusikko väittää, että urakoitsija laskutti häntä tekemästään työstä aivan liikaa – ainoastaan sen takia, että hän on julkkis. Southern Electric -nimistä rakennusfirmaa pyörittävä Jay Poorak kuitenkin vaatii, että Akon maksaa heti laskun tilaamistaan töistä.

Hiphop-tähti ei kuitenkaan aio niellä tätä, vaan hän on haastanut urakoitsijan luonnollisesti oikeuteen. Hän syyttää urakoitsijaa muun muassa kiristyksestä, sillä tämä on yrittänyt pakottaa hänet maksamaan laskunsa. Akonin mukaan työ oli erittäin ylihinnoiteltu, urakoitsija yritti veloittaa 33.660 dollarin työpanoksesta huikeat 150.000 dollaria. Laskun maksajasta tullaankin todennäköisesti keskustelemaan vielä oikeudessa asti.