Blockfest kasvatti esiintyjäkaartiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Blockfest on jälleen kasvattanut esiintyjäkaartiaan. Viidettä juhlafestivaaliaan Tampereen Tullinaukion alueella 17.-18.8.2012 viettävän tapahtuman esiintyjäkattaus kasvoi nyt useilla uusilla nimillä.

Blockfestin avauspäivää tähdittämään on kutsuttu palkittu Asa soolokokoonpanollaan. Muita perjantain esiintyjiä ovat kultaa ja kunniaa keränneet Jukka Poika, Paleface, Ruger Hauer, kulttibändi SMC Lähiörotat ja Ruger Hauer.

Lauantain artistikaartiin on lisätty tänäkin vuonna räväyttävä ja keväällä uuden albuminsa julkaiseva Cheek, joka kohautti viime Blockfesteilä heittämällä yleisön joukkoon tuhansia euroja. Lauantaina estradille nousevat myös Emma-palkittu Jare & Villegalle, kansainvälisiä portteja kolkuttava Gracias ja levy-yhtiönsä artistikaartin tuova Rähinä Live Fintelligensin johdolla.

 

Aiempina vuosina hyväntuulisessa hengessä vietetty Blockfest toivoo positiivisen ilmapiirin jatkuvan edelleen. Tänä vuonna kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöasioihin.

Uusimmat