Suosikkinäyttelijä paljasti strippaajauransa syyn: ”Olin tyhmä ja halusin rahaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Channing Tatum nousi miljoonien naisten päiväunien kohteeksi muun muuassa elokuvillaan She’s The Man ja Step Up. Tähden tuoreimpia leffarooleja on nähty elokuvissa Public Enemies, Dear John ja G.I. Joe – The Rise of Cobra. Ennen Hollywood-uraansa Channing työskenteli muun muuassa stripparina.

Näyttelijäkomistus käytti strippiuransa aikana taiteilijanimenään Chan Crawfordia. Nyt 31-vuotias tähti kertoi yksityiskohtia taannoisesta stripparin urastaan. Channing Tatum ei häpeä menneisyyttään, mutta hän kertoi stripanneensa nuoruudessaan muun muuassa ”tyhmyyden ja rahan takia”.

– Olin nuori, tyhmä ja tarvitsin rahaa. En kuitenkaan kadu mitään tai häpeä taustojani, Channing Tatum kertoi GQ Style -lehdelle.

Tähti kertoi aloittaneensa strippaamisen 19-vuotiaana rahoittaakseen opiskelunsa. Näyttelijä tulee tähdittämään tänä vuonna muun muuassa Magic Mike -elokuvaa, jossa hän esittää Mike Martingano -miesstripparia. Elokuvassa nähdään myös muun muuassa Matthew McConaughey ja Alex Pettyfer.

Channing Tatum esiintyi vuonna 2000 laulaja Ricky Martinin She Bangs –kappaleen musiikkivideolla. Hänen tiedetään saaneen taustatanssijan roolistaan musiikkivideolla 400 dollarin palkkion. Sittemmin miesmallina jalansijaa saanut innostui näyttelemisestä esiinnyttyään C.S.I Miami –rikossarjassa. Step Up –tanssielokuva teki kuitenkin Channingista viimein tähden. Näyttelijä meni vuonna 2009 naimisiin Step Up –elokuvan vastanäyttelijänsä Jenna Dewanin kanssa Havaijilla.