Ökyilyn huippu: Brittitähti osti puolen miljoonan luksusauton – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman rikkaimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva Jay-Z ja hänen kollegansa Kanye West myyvät parhaillaan huippukallista Maybach-ökyautoaan, joka kustomoitiin taannoin supertähtien Otis-videota varten. Nyt erään brittiläisen tiskijukan uutisoitiin ostaneen itselleen hulppean menopelin.

Radiotöistäänkin tunnettu DJ Chris Evans on nimittäin nykyisin 620.000 euron arvoisen Maserati-superauton omistaja. Vuonna 2004 tehtyjä autoja tiedetään olevan maailmassa vain 50. Televisiotähti kuvattiin kurvailemassa superautonsa kanssa Lontoossa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

45-vuotias brittitähti tunnetaan televisio -ja radiotöidensä lisäksi myös innokkaana autojen keräilijänä. Ökyrikkaan miehen autotallista löytyykin muun muuassa Ferrari 250 GTo -merkkinen auto, jonka hän osti taannoin peräti 14 miljoonalla eurolla. Urheiluautoista kiinnostunut Chris Evans joutui taannoin poliisien syyniin liikenteessä ylinopeutensa takia.