Donald Trumpin poika järkyttää – ampui elefantin ja on ylpeä siitä – kuva!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljardööri ja yritysjohtaja Donald Trump tunnetaan parhaiten suuresta omaisuudestaan, mediassa huomiota herättäneesta hiuslisäkkeestaan ja isännöimästään Diili-ohjelmasta. Miehen lausahduksista on myös silloin tällöin noussut kohuja.

Nyt miljardöörin poika, Donald Trump Jr. seuraa isänsä jäljissä herättämällä kohun metsästysharrastuksellaan. Trump nuorempi nimittäin paljastaa tappaneensa viime vuonna Afrikassa joukon harvinaisia, eksoottisia eläimiä. Hän ei omien sanojensa mukaan häpeä tekoaan pätkääkään. Donald Trump Jr. väittää lisäksi, että hänen teurastamillaan eläimillä ruokittiin paikallisia kyläläisiä.Kuva: Flickr

– En kadu mitään. Pelin nimi on metsästä ja syö. Olen metsästäjä, en pyytele sitä anteeksi. Voin kuitenkin vakuuttaa, etteivät eläimet menneet hukkaan. Kyläläiset olivat onnellisia saadessaan lihaa ruoaksi, kertoo Donald Trump Jr. Twitter-blogissaan.

Trumpin pojat Donald ja Eric menivät vuosi sitten Zimbabween safarille metsästämään ja tappoivat reissullaan muun muassa elefantin, krokotiilin ja antiloopin. Miehen teoista on kuvatodisteita, joissa tämä poseeraa useiden kuolleiden eläimien kanssa ja jopa esittelee jossain otoksessa irtileikattua norsun häntää.