Jymy-yllätys: X Files -kaunotar Gillian Anderson tuli kaapista

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Takavuosien suosittua televisiosarjaa X-Filesia, eli Salaisia Kansioita, tähditti seksiriippuvuudestaan sittemmin avautunut David Duchovny, sekä punapäänä tunnettu Gillian Anderson. Nyt kyseinen näyttelijätär on avautunut romanttisista suhteistaan.

Out-lehden haastattelema Anderson on kertonut lehdelle, kuinka hänellä on ollut vuosien varrella useita suhteita naisten kanssa. 43-vuotias kolmen lapsen äiti kokee nyt olevansa jo tarpeeksi vanha puhumaan villeistä lukiovuosistaan.

– Olin lukiossa ollessani pitkään suhteessa tytön kanssa, Salaiset Kansiot -tähti paljastaa lehdelle.

Anderson myös mainitsee, kuinka hänellä on ollut seurustelusuhde huumeriippuvaisen punkkarin kanssa. Paljastus on melko yllättävä, sillä näyttelijätär muistetaan ehkä parhaiten roolistaan Salaisten Kansioiden soveliaana Dana Scully -nimisenä FBI-agenttina. Lähivuosina Anderson on nähty muun muassa uusimmassa Johnny English -elokuvassa sekä useissa englantilaisissa tv-sarjoissa.