Jennifer Lopezilla huikea vartalo – latinopeppu huomattiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Lopez joutui äskettäin Oscar-gaalassa kohun kohteeksi, kun hänen iltapukunsa paljasti kesken juonnon kaunottaren nännin. Nyt latinolaulajatar on kuvattu uuden musiikkivideonsa kuvauksissa piukean seksikkäänä nahkahousuissa. Tähti esittelee kuvissa sekä upeaa peppuaan ja vatsaansa.Kuva: SplashKuva: Splash

Follow The Leader -kappaleen videon ohjaa kaunottaren toyboy Casper Smart, joka antaa kuvissa ohjeita videon lavastuksessa poseeraavalle laulajalle. Lopezin täyteläinen peppu tulee esiin tämän kiiltävissä nahkahousuissa. Naisen toppi paljastaa leveän kaistaleen tähden vatsaa. Meksikossa kuvatun videon kuvamateriaali kertoi, että Smartilla ja Lopezilla oli myös filmausottojen välillä aikaa hempeisiin hetkiin.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.